Inspirerende kennissessies

Heb je behoefte aan een kennis- en sparringsessie gericht op de laatste ontwikkelingen binnen Google Ads? Of wil je gewoon een lijntje met een Google Ads specialist hebben lopen die je naar eigen wens kunt aanspreken en inzetten? Neem dan zeker even contact op. Ik heb veel periodieke samenwerking met klanten die erop gericht zijn om zoveel mogelijk kennis over te dragen en daarnaast een vraagbaakfunctie hebben zodat er altijd vragen gesteld kunnen worden zonder maandelijks een bepaalde uren af te nemen.

Samenwerking opzetten?

  • Bel me zeker even op om snel te sparren over de uitdagingen die je hebt. Dan weten al snel of er mogelijkheden zijn op een toekomstige samenwerking

Dit is wat klanten over mij zeggen

"Brede online advertising kennis doch specialist, staat aan de basis van een inmiddels sterke marketing automation binnen ons bedrijf. Marc weet met de vrijheid en het vertrouwen die wij hem geven gewenste resultaten te boeken en tijdig te schakelen wanneer nodig. Daarnaast gewoon een fijne nette kerel die al jaren aan ons verbonden is."
Jan Willem Jongmans Marketing Manager PF Group
"Marc is een specialist op SEA-gebied. Bij 2 verschillende bedrijven heb ik met Marc gewerkt en hij weet altijd resultaten te realiseren binnen de randvoorwaarden. Marc is een fijne, rustige man om mee (samen) te werken. Ik kan Marc sterk aanbevelen in elke fase waarin uw (on line) organisatie zich bevindt. Of het nou om een start up gaat of over een groter bedrijf."
Roland Verhagen E-commerce manager
"Marc is een prettige sparringpartner. Hij heeft veel inhoudelijke SEA-kennis, maar kan ook naar het grotere plaatje kijken en zaken in perspectief plaatsen. Ook niet onbelangrijk: in zakelijke setting weet hij zich helder en bondig uit te drukken, wordt het wat informeler dan komt zijn leuke humor naar boven. Aanrader dus."
J. van Heesch Freelance Online Marketeer
"Inmiddels werken wij 2 jaar samen met Marc Schuurman. Onze ervaring is zeer positief. Marc denkt mee, verdiept zich in het bedrijf, houd rekening met nieuwe innovaties en technieken en daardoor behalen wij nu mooie resultaten."
Jasper Turpijn Eigenaar MyMepal
"Marc is een enthousiast persoon en heel gedreven in zijn werk. Hij heeft een pro-actieve houding en hij stelt ons belang, dat van zijn klant, steeds voorop. En niet onbelangrijk, hij levert goede resultaten!"
Bastiaan Peters Eigenaar Amsterdam Boats