De perfecte Google Shopping feed

Met de komst van Performance Max is het er allemaal niet transparanter op geworden. Het grootste onderdeel binnen Performance Max blijven de shoppingresultaten. En dus is het belang van die perfecte shoppingfeed extreem belangrijk. Het grootste gedeelte van mijn klanten bestaat uit e-commerce partijen dus heb ruime ervaing hoe we die feed goed kunnen opbouwen.

Ik help klanten met het optimaliseren van de shoppingfeed. Dat is de basis en moet goed staan om vervolgens succesvolle campagnes te kunnen draaien. Daarbij kijk ik uiteraard ook naar de juiste structuur van de Performance Max campagnes.

Kijk in Google Merchant Center

  • Om goed in te schatten hoeveel tijd ik nodig heb bekijk ik altijd eerst de huidige situatie van het Ads Account en vooral de kwaliteit van de huidige shoppingfeed.
  • Ik vertel je ook als het eigenlijk prima staat en er met wat kleine aanpassingen enorme slagen te behalen zijn.
  • Ja, echt waar.

Wat klanten over mij zeggen

"Brede online advertising kennis doch specialist, staat aan de basis van een inmiddels sterke marketing automation binnen ons bedrijf. Marc weet met de vrijheid en het vertrouwen die wij hem geven gewenste resultaten te boeken en tijdig te schakelen wanneer nodig. Daarnaast gewoon een fijne nette kerel die al jaren aan ons verbonden is."
Jan Willem Jongmans Marketing Manager PF Group
"Marc is een specialist op SEA-gebied. Bij 2 verschillende bedrijven heb ik met Marc gewerkt en hij weet altijd resultaten te realiseren binnen de randvoorwaarden. Marc is een fijne, rustige man om mee (samen) te werken. Ik kan Marc sterk aanbevelen in elke fase waarin uw (on line) organisatie zich bevindt. Of het nou om een start up gaat of over een groter bedrijf."
Roland Verhagen E-commerce manager
"Marc is een prettige sparringpartner. Hij heeft veel inhoudelijke SEA-kennis, maar kan ook naar het grotere plaatje kijken en zaken in perspectief plaatsen. Ook niet onbelangrijk: in zakelijke setting weet hij zich helder en bondig uit te drukken, wordt het wat informeler dan komt zijn leuke humor naar boven. Aanrader dus."
J. van Heesch Freelance Online Marketeer
"Inmiddels werken wij 2 jaar samen met Marc Schuurman. Onze ervaring is zeer positief. Marc denkt mee, verdiept zich in het bedrijf, houd rekening met nieuwe innovaties en technieken en daardoor behalen wij nu mooie resultaten."
Jasper Turpijn Eigenaar MyMepal
"Marc is een enthousiast persoon en heel gedreven in zijn werk. Hij heeft een pro-actieve houding en hij stelt ons belang, dat van zijn klant, steeds voorop. En niet onbelangrijk, hij levert goede resultaten!"
Bastiaan Peters Eigenaar Amsterdam Boats