Extra handjes & coaching SEA-specialisten

Heb je als bureau behoefte aan SEA-mankracht en daarnaast meer SEA-ervaring om bepaalde klanten goed te begeleiden? Neem dan zeker even contact op. Ik help verschillende online marketingbureaus bij het realiseren van de Google Ads doelenstellingen van de klanten. Vaker nog is het een combinatie van enerzijds optimaliseren van het betreffende Google Ads account en het opleiden van de SEA-specialisten anderzijds. Voor mij ontzettend leuk om mijn kennis over te dragen en krijg vaak goede reacties van SEA-specialist over de praktische kennissessie die we hebben.

Ik pak samen met de specialisten een Google Ads account erbij en zoomen dan helemaal in. Dat is vaak de meest leerzaamste en praktische aanpak.

Onderwerpen die vaak voorkomen

Samenwerking opzetten?

  • Bel me zeker even op om snel te sparren over de uitdagingen die je hebt. Dan weten al snel of er mogelijkheden zijn op een toekomstige samenwerking

Wat klanten over mij zeggen

"Brede online advertising kennis doch specialist, staat aan de basis van een inmiddels sterke marketing automation binnen ons bedrijf. Marc weet met de vrijheid en het vertrouwen die wij hem geven gewenste resultaten te boeken en tijdig te schakelen wanneer nodig. Daarnaast gewoon een fijne nette kerel die al jaren aan ons verbonden is."
Jan Willem Jongmans Marketing Manager PF Group
"Marc is een specialist op SEA-gebied. Bij 2 verschillende bedrijven heb ik met Marc gewerkt en hij weet altijd resultaten te realiseren binnen de randvoorwaarden. Marc is een fijne, rustige man om mee (samen) te werken. Ik kan Marc sterk aanbevelen in elke fase waarin uw (on line) organisatie zich bevindt. Of het nou om een start up gaat of over een groter bedrijf."
Roland Verhagen E-commerce manager
"Marc is een prettige sparringpartner. Hij heeft veel inhoudelijke SEA-kennis, maar kan ook naar het grotere plaatje kijken en zaken in perspectief plaatsen. Ook niet onbelangrijk: in zakelijke setting weet hij zich helder en bondig uit te drukken, wordt het wat informeler dan komt zijn leuke humor naar boven. Aanrader dus."
J. van Heesch Freelance Online Marketeer
"Inmiddels werken wij 2 jaar samen met Marc Schuurman. Onze ervaring is zeer positief. Marc denkt mee, verdiept zich in het bedrijf, houd rekening met nieuwe innovaties en technieken en daardoor behalen wij nu mooie resultaten."
Jasper Turpijn Eigenaar MyMepal
"Marc is een enthousiast persoon en heel gedreven in zijn werk. Hij heeft een pro-actieve houding en hij stelt ons belang, dat van zijn klant, steeds voorop. En niet onbelangrijk, hij levert goede resultaten!"
Bastiaan Peters Eigenaar Amsterdam Boats